THEATERTEKSTEN

Auteursbond-theaterteksten
is een project van de
Auteursbond, de
beroepsorganisatie
van (toneel)schrijvers en
vertalers in Nederland.

privacy verklaring

Willem de Vlam
1976 / Amsterdam
TEKSTEN VAN DEZE AUTEUR

Willem de Vlam schrijft sinds 2005 toneelstukken voor het professionele theatercircuit. Tot 2016 toerden zijn teksten door het hele land met de toneelgroep Opium voor het Volk, die hij mede oprichtte. Daarnaast schreef hij onder andere toneelstukken voor Bellevue Lunchtheater, en TG Suburbia. 

 

Bibliografie
  • De Dood van een Goedmens (2018, TG Suburbia)
  • De Allesgelover (2016, Opium voor het Volk)
  • De Vriend N.V. (2015, Opium voor het Volk)
  • De Muurspecht (2013, Bellevue Lunchtheater)
  • De Zoon (2012, Opium voor het Volk)
  • Hond (2009, Opium voor het Volk)
  • Kanonnenvlees (2008,Opium voor het Volk)
  • Overwinteren (2007, Opium voor het Volk)
  • Blind (2006Opium voor het Volk)
  • Drie (2005, Opium voor het Volk)

Contactgegevens
Voor de aanschaf van een printbare versie van een theatertekst of voor het regelen van een opvoeringsvergoeding kunt u contact opnemen met de auteur:
willem(at)devlam.nl (i.v.m. spamoverlast is het apestaartje @ hier vervangen door (at) )
telefoon: 06-29051574

Website
https://www.willemdevlam.nl  
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
login